Hobie Cat Forums

It is currently Tue Oct 21, 2014 4:10 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 7:33 am 
Offline
Site Rank - Deck Hand

Joined: Thu Jun 10, 2010 4:47 am
Posts: 17
So, I've placed a picture on a web page. Yet when i click on the "img in a box" i get no where
So i try to copy the URL...it will not paste.

Will someone enlighten me


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 11:26 am 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Thu Feb 11, 2010 12:07 pm
Posts: 1047
Location: Ontario, Canada
I'll try to help on this one, as I'm a bit of a "techie" but sometimes it's hard to explain.

What I do, once the image is posted, is I RIGHT click on the image (using a mac, hopefully it's similar on a PC) and "Open the image in a new window"

Once you have done that, you should have a web page open with JUST that picture on the page.

Copy that URL and paste it between the (img] (url) [img]

See if that works.

If it doesn't, keep asking. Once you figure it out, it's easy. Until you figure it out, it seems impossible!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 03, 2010 5:53 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue May 27, 2003 12:44 pm
Posts: 9125
Location: Oceanside, California
Image FAQ: http://www.hobiecat.com/forums/viewtopi ... =18&t=8574

_________________
Matt Miller
Director of Parts and Accessory Sales
Hobie Cat USA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group