Hobie Cat Forums

It is currently Thu Jul 24, 2014 1:27 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 12:52 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Mon Sep 20, 2004 12:36 pm
Posts: 758
Location: Tri-Cities, WA
The new Forum format is so S L O W to open, people will stop using it!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 12:57 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Sat May 02, 2009 5:22 am
Posts: 451
Location: Columbus, Indiana
I agree.............. :roll:

_________________
Bill 404 21SE
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 1:42 pm 
Offline
Hobie Tech / Moderator

Joined: Wed May 28, 2003 1:12 pm
Posts: 989
You guys need to hit the F5 key on the upper portion of your keyboard - that will reset the page.

_________________
Jacques Bernier
http://www.hobiecat.com/
http://www.facebook.com/HobieCatCompany


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 1:45 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Fri Dec 28, 2007 11:23 am
Posts: 522
Location: Lake Norman NC
mine is ok maybe your computer is slow :lol:
Former Hobie Admiral Gary


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 1:52 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue May 27, 2003 12:44 pm
Posts: 8897
Location: Oceanside, California
No problems here. I had one period of larger than normal text... closed the browser and reopened... no problems.

_________________
Matt Miller
Director of Parts and Accessory Sales
Hobie Cat USA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 1:58 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Sat Oct 29, 2011 4:27 pm
Posts: 545
Location: Central Oregon
F5 cured the slow load and weird stuff at top. It was awful before I did that though.

_________________
1980 H16
1997 Wave


Last edited by hobiesrock on Wed Apr 17, 2013 1:59 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 1:59 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Mon Sep 20, 2004 12:36 pm
Posts: 758
Location: Tri-Cities, WA
Yes, it is a bit better now. But it took almost a hour to get the original post open. AND I know it is not my computer or connection. Still slower than it used to be.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 2:00 pm 
Offline
Site Rank - Captain

Joined: Sat Mar 09, 2013 8:59 pm
Posts: 105
Location: Raleigh, NC
Looks like that stuff at the top is all gone...i thought that was just happening to me. hopefully it stays gone, but yeah, it still seems way slow. oh well, it'll probably be fixed eventually.

_________________
'79 H16 "Carmelita"
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 2:03 pm 
Offline
Hobie Tech / Moderator

Joined: Wed May 28, 2003 1:12 pm
Posts: 989
Did you try hitting F5? Just do that - it will clear up your slow loading issue.

_________________
Jacques Bernier
http://www.hobiecat.com/
http://www.facebook.com/HobieCatCompany


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 2:18 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Fri Apr 01, 2005 5:53 pm
Posts: 324
Location: san diego
Mine was slow to load and when it finally loaded the print was very large.
Hitting F5 worked for me.
Thanks Jbernier!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 2:55 pm 
Offline
Hobie Tech / Moderator

Joined: Wed May 28, 2003 1:12 pm
Posts: 989
You're Welcome

_________________
Jacques Bernier
http://www.hobiecat.com/
http://www.facebook.com/HobieCatCompany


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 6:01 pm 
Offline
Site Rank - Captain

Joined: Tue May 08, 2012 8:16 pm
Posts: 56
Location: Tampa, FL
Surfing on my iPad now.....all ok at my end of the pipe.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 7:52 pm 
Offline
Site Rank - Admiral

Joined: Thu Jun 14, 2012 6:18 am
Posts: 207
Location: New Smyrna Beach, FL
Working fine now. However, I reset, restarted, and rebooted with no success. Additionally, pressing F5 does not work on a Macbook as there are no F(x) keys.

_________________
Mike


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 8:08 pm 
Offline
Site Rank - Admiral

Joined: Wed May 26, 2010 5:34 am
Posts: 253
Looks like Hobie needs to clean house in the IT department. Starting at the top. No excuse for this at all.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DEATH of the Forum
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 8:11 pm 
Offline
Site Rank - Captain

Joined: Sat Mar 09, 2013 8:59 pm
Posts: 105
Location: Raleigh, NC
dregsfan wrote:
Looks like Hobie needs to clean house in the IT department. Starting at the top. No excuse for this at all.


They were just working on a new mobile section today I'm pretty sure, plus the little facelift at the top of the normal site. Anything is gonna have issues at first. I can't argue too much...Hobie doesn't owe us a forum. As far as forums go, this one is pretty well organized.

_________________
'79 H16 "Carmelita"
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group