Hobie Cat Forums

It is currently Thu Oct 23, 2014 5:53 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 9:37 am 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Wed Jul 06, 2005 2:15 pm
Posts: 1088
Location: Oakland, CA
Is it just me or does everyone else have to log in to this forum each time they close their browser? It's been about 10 days and the forum won't recognize me when I return and makes me log in.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 9:55 am 
Offline
Hobie Tech / Moderator

Joined: Wed May 28, 2003 1:12 pm
Posts: 1013
When you log in - you need to check the box that says to automatically log you in each visit - if you don't check that box it will log you out each time you close your browser unfortunately.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 10:26 am 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Sat Jan 24, 2009 9:10 am
Posts: 408
Location: Black Hills South Dakota
Not for me It has been keeping me logged in.

_________________
Bodhisatfa


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 12:02 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Wed Aug 18, 2010 8:15 am
Posts: 500
Location: Saint John, NB Canada sailing on Washademoak Lake
Also need cookies enabled.
Image

_________________
Marc...
1978 Hobie 16 Keoke, sail# 36 84
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 12:25 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Wed Jul 06, 2005 2:15 pm
Posts: 1088
Location: Oakland, CA
Yep, cookies are enabled and I check the box. OK, so it's me. I'll try something else.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:17 pm 
Offline
Site Rank - Captain

Joined: Mon Jul 14, 2008 7:50 am
Posts: 79
Location: MacLarens Landing,Ont.
Skipshot,If you or anyone else is using Explorer 8 as your web browser.....get rid of it.It's loaded with bugs which could be causing your problems. :evil:
Later.......


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:24 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Wed Aug 18, 2010 8:15 am
Posts: 500
Location: Saint John, NB Canada sailing on Washademoak Lake
IE is great. Every time I get a new computer, I can always successfully download Firefox with it. It has never failed me, I was always able to download Firefox with it.

_________________
Marc...
1978 Hobie 16 Keoke, sail# 36 84
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:28 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Wed Jul 06, 2005 2:15 pm
Posts: 1088
Location: Oakland, CA
I'm using the same 4 year old Apple laptop running the latest Safari browser. Nothing in the settings or operating system has changed and the cookies for the other sites are still working, this site is the exception still. I'll try Firefox and report back what happens.

It's not that big of a deal, I was just wondering if anyone else was having the same problem.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:31 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Wed Jul 06, 2005 2:15 pm
Posts: 1088
Location: Oakland, CA
Skipshot wrote:
I'll try Firefox and report back what happens.
The Hobie cookies work in Firefox.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 1:32 pm 
Offline
Site Rank - Old Salt

Joined: Thu Jun 23, 2005 12:55 am
Posts: 356
Location: Rapid City, South Dakota
Try logging out, clearing your cookies, restarting your browser, and logging back in. Might work.

_________________
1992 Hobie Cat 18 #16943
Hobie Fleet 198, Rapid City, SD


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group